Wie we zijn...


Hoog tijd om eens kennis te maken met “SHOTGUN":

Het begon in 2003 met een aantal bevriende muzikanten die graag muziek spelen en combineren met plezier om het publiek uit de bol te laten gaan. U kende ze alvast wel: Davy aan de bass, Marc MGM aan de gitaar, andere Marc aan de keyboards, Werner aan de solo gitaar, inmiddels vervangen door Christophe, Edwin (die Christophe er bij haalde) aan de zang en Jo aan de drums. Na 10 zeer drukke jaren met een pak optredens werd een "pensioen-plas-pauze" ingelast. Na 3 jaren geduld werd de goesting weer te groot. Met een licht gewijzigde bezetting, en nog zotter dan tevoren, komt Ivo de drums verzorgen en Dominique (Domi Toetsie) de toetsen. Jawatte, wat een combinatie... kan het nog erger?

Kwaliteit brengen, plezier maken, voor vertier zorgen, het publiek vermaken was en is uiteraard steeds een doel op zich. Zijn we hier nu tevreden mee? En of, reken maar. Wil je meer weten over de loopbaan van Shotgun's muzikanten, klik even op de naam van...

De lat werd alvast hoger gelegd, zowel muzikaal als deze van het sfeergehalte. Kom kijken en geniet mee. We kunnen niet wachten want het herboren "SHOTGUN" heeft er zin in, heel veel zin.

Nog één ding, kom gerust naar onze optredens want jullie zijn allen van harte welkom spijt krijg je er niet van. CU soon.

The band

Diverse Bijzonderheden

The Band
Edwin Miranda
Johan Bens
Davy Sterckx
Marc Geuens
Christophe Hoedemakers
Dominique Van Rietvelde

Diverse Bijzonderheden:

Koen V.D. Velde (PA)
Glenn Bulterijs
Belichting