MARC GEUENS - GITAAR

Omawel, heeeeel lang geleden, toen de dieren nog spraken zei er een "Tasmanian devil" dat de Marc gitaar moest gaan spelen. Zoniet ging hij de Marc met haar en huid verslinden, in ene knauw... Ai ai.. En toen is de Marc naar de winkel gelopen, met zn spaarvarken onder de arm.. knor knor. Raad van de Tasmanaian Devil gevolgd, de een na andere gitaar gekocht (varken nu leeg) en geoefend en geoefend (nog altijd aant oefenen trouwens - stel je voor dat dieje schrokop terug komt dreigen en hongerig is...)

Noten leren lezen? Niks van, puur op 't gehoor en kijken en leren en veel gaan jammen . En toen de dieren nog altijd konden praten en zeveren, toen geraakte hij aan de klap met mult-imuzikant Davy. Davy wou een groep opstarten . Dave kan wel gitaar, piano, drum en bass maar niet alles tegelijk. Van het een kwam het ander, er kwamen nog wat groepsleden bij en Shotgun werd een feit en wat later een begrip. En wees maar zeker, den Marc heeft daar een serieus steentje (berg stenen) aan bij gedragen want de motivatie en goesting is wreeeed groot.. wreder dan de honger van de Tasmanian Devil.

Ondertussen speelde Marc effe bij de "balinibrothers", maar door de drukte met Shotgun werd dit project opgegeven en zo kon hij voor 1000% voor Shotgun gaan. Tijdens de periode dat Shotgun effe aan het rusten was zat Marc ook effe bij "Konzumptie Verplicht" maar de roep naar Shotgun was te groot, 't was te plezant. Tijd om terug in de ruime regio te toeren met zijn gitaar rifs en nootjes.

En wat hebben we geleerd vandaag? Dat Marc den Davy kwam vervoegen en beiden in de geschiedenis boeken terug te vnden zijn als "THE orginal band members".


The Band
Edwin Miranda
Johan Bens
Davy Sterckx
Marc Geuens
Christophe Hoedemakers
Dominique Van Rietvelde

Diverse Bijzonderheden:

Koen V.D. Velde (PA)
Glenn Bulterijs
Belichting